- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 22 жовтня 2014 р.

Ми - інші!

Треба жити по правді і по закону
Насправді УКРАЇНЦІ дуже багата нація і держава і по Конституції і закону це зафіксовано.
Але ми ту правду, про належнісь на праві публічної власності Національного багатства України громадянам України не оформили з 1996 року, а користуються ним не оформленим Національним багатством олігархи, що кожного разу влаштовують драчки за вплив на нього на революціях, майданах війнах.
Для того щоби зупинити війну треба просто оформити Національне багагство УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ, виникне фундамент. Основа в державі, яка ніколи не змінюється при зміні органів влади і тоді драчки припиняться.

А почати треба з виборів

Виборець -
це публічний власник Національного багатства України ,що обліковується в територіальних громадах, громадянин України.
Немає публічного власника -
немає ВОЛІ ( волевиявлення на виборах) цього власника.
А публічний реєстр власників -
є загальнодоступним і відкритим, що дає контроль над виборами і виключає використання мертвих душу закритому реєстрі "виборців".
Тому треба почати з себе 46 млн. УКРАЇНЦІВ і перестати ходити на вибори бомжами і як наслідок бути ЗЛОЧИНЦЯМИ проти наших дітей, один раз і назавжди стати публічним власником і взяти під контроль не тільки вибори ,а і утворені територіальними громадами органи влади у тому числі і конституційні. 
Або ми станемо іншими ,а саме: відповідальними власниками Національного багатства України,
і візьмемо підконтроль кількість голосуючих, або за нас і надалі будуть обирати мертві душі ,а ми плакати від війн .
Думаю прийшов час стати ІНШИМИ: відповідальними ,що контролюють свій простір заради того ,щоби наші діти НІКОЛИ не чули пострілів,
не бачили війн і не помирали в "мирний час" від рук будьяких окупантів чи своїх, чи чужих.

Ми -
інші!

Ми
- Український народ, громадяни всіх національностей, є власниками Національного багатства України, яке обліковуєьться в територіальних громадах, як і обліковуються власники ,громадяни України включаючи діточок від народження за ст.13 ,14 та 142 Конституції України.
Право власності особи, громадян України ,що досягли 18 річного віку, здійснюється відповідно до закону за своєю ВОЛЕЮ, незалежно від ВОЛІ інших осіб ст.2,
ст.316-318 ЦК України.
Народне, громадян України всіх національностей, ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії ст. 69 Конституції України.
Тому немає власності,
Національного багатства України,
зафіксованої в територіальних громадах на його публічного власника громадянина України включаючи діточок від народження - НЕМАЄ виборця при досягненні 18 річного віку.
У Сєвєродонецької міської ради немає ні публічного власника територіальної громади, ні балансу її власності, ні реєстру власників громадян України. 
То кого внесли в реєстри виборців (виборці, це публічні власники,
що досгли 18 річного віку)? немає публічних власників, немає виборців.

Цивільний кодекс України

Стаття 316. Поняття права власності
1. Правом власності є право особи на річ (майно), яке вона здійснює відповідно до закону за своєю ВОЛЕЮ, незалежно від ВОЛІ інших осіб.

Стаття 317. Зміст права власності
1. Власникові належать права володіння, користування та розпоряджання своїм майном.
2. На зміст права власності не впливають місце проживання власника та місцезнаходження майна.

Стаття 318. Суб'єкти права власності
1. Суб'єктами права власності є Український народ та інші учасники цивільних відносин, визначені статтею 2 цього Кодексу.

Стаття 2. Учасники цивільних відносин
1. Учасниками цивільних відносин є фізичні особи та юридичні особи (далі - особи).
2. Учасниками цивільних відносин є: держава Україна, Автономна Республіка Крим, територіальні громади, іноземні держави та інші суб'єкти ПУБЛІЧНОГО права.

Стаття 319. Здійснення права власності
1. Власник володіє, користується, розпоряджається своїм майном на власний розсуд.
2. Власник має право вчиняти щодо свого майна будь-які дії, які не суперечать закону...
4. Власність зобов'язує.

КОНСТИТУЦИЯ УКРАЇНИ

Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу...
Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

Стаття 14. Земля є основним національним багатством, що перебуває під особливою охороною держави...

Стаття 142. Матеріальною і фінансовою основою місцевого самоврядування є рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, земля, природні ресурси, що є у ВЛАСНОСТІ територіальних громад сіл, селищ, міст, районів у містах, а також об'єкти їхньої спільної власності, що перебувають в управлінні районних і обласних рад.

Стаття 69. Народне ВОЛЕВИЯВЛЕННЯ здійснюється через вибори, референдум та інші форми безпосередньої демократії.








Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ