- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

понеділок, 3 листопада 2014 р.

ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА - СПІВВЛАСНИК НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА

ЛЕГІТИМНО ОБРАНИЙ ГРОМАДОЮ ГОЛОВА МІСТА ЧИ СЕЛА Є ОСНОВНИМ ВУЗЛИКОМ, НА ЯКИЙ ПОТРІБНО СПИРАТИСЯ У СТВОРЕННІ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ МІСТА чи СЕЛА ТА ВХОДЖЕННЯ В КОНСТИТУЦІЙНЕ РУСЛО, втрачене з 1996 року.


1.  СИСТЕМУ адміністративно-державного устрою УКРАЇНИ складають Області, райони.
СИСТЕМУ ГРОМАДЯНСЬКО -ТЕРИТОРІАЛЬНОГО УСТРОЮ УКРАЇНИ утворюють МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА, РАЙОНИ (територіальні об"єднання громадян в сільській місцевості).
ДО СКЛАДУ УКРАЇНИ входять адміністративно-державні області: Вінницька, Волинська, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Кримська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Сумська, Тернопільська, Харківська, Херсонська , Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська області, місто Київ.
Місто Київ є столицею України.
2. Територіальна Громада МІСТА, СЕЛА ,СЕЛИЩА, створена на основі письмових заяв Громадян ((50%+1 заява) - така Тер. Громада вважається створеною)) про вступ до такої Територіальної Громади як співвласника НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ - території МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА зокрема , ЯВЛЯЄ собою безкінечного, безперервного і вічного ВЛАСНИКА Території: майна і землі МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА як складової НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ 
  Кожнен Громадянин, як співвласник суспільної території: землі та майна МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА окрім документа, що підтверджує його долю у суспільній власності території МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА отримує ПЕРСОНАЛЬНУ соціальну картку, на яку в безготівковій формі перераховуються кошти -персональна ЧАСТКА СУСПІЛЬНОГО доходу, що приносить НАЦІОНАЛЬНЕ БАГАТСТВО УКРАЇНИ на Території МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА.
Документ співвласника НАЦІОНАЛЬНОГО БАГАТСТВА УКРАЇНИ - ТЕРИТОРІЇ МІСТА СЕЛА СЕЛИЩА 
НЕ продається, НЕ купується, НЕобмінюється, НЕ передається через нотаріуса чи в будь-який інший спосіб і ліквідується під час смерті ГРОМАДЯНИНА.
3. Суддя повинен призначатися В НАРОДНИЙ СУД МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА вищою радою юстиції (ВРЮ) зі списку кандидатів, що йому запропонувала Громада відповідної Території МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА. 
Суддя повинен позбавлятися посади загальними зборами (50%+1голос) Територіальної Громади МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА, де Громада організувала відповідний НАРОДНИЙ СУД МІСТА, СЕЛА, СЕЛИЩА.

ВСЕ ПЕРЕЛІЧЕНЕ Є ЦЕ ОСНОВА ОСНОВ
, ВСЕ РЕШТА МЕНЕ ЯК ГРОМАДЯНИНА НЕ ЦІКАВИТЬ 
БО З
ТОЧКИ ЗОРУ ГРОМАДЯНИНА Є ДРУГОРЯДНИМ. ТЕ, ЩО СТОСУЄТЬСЯ РОЗПОДІЛУ ПОВНОВАЖЕНЬ МІЖ ПРЕЗИДЕНТОМ І ПАРЛАМЕНТОМ.


Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ