- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

четвер, 8 грудня 2016 р.

В Україні відбувається геноцид: Прес - конференція щодо відносин населення України з "постачальниками" комунальних послуг

6 грудня 2016 року в Херсоні, в прес – клубі Новий день відбулась прес – конференція Лариси Щепьоткиної, голови ОСН №11 «Забалка» з питань відносин населення Херсону з надавачами послуг.


Прес – конференція розпочалась з вшанування пам’яті батьків та матерів херсонців, що під час Другої Світової війни звільнили Україну від німецько – фашистських загарбників, а потім повернулись на Батьківщину аби підняти з руїн зруйноване господарство.
Втім, вашій увазі пропонуються відео матеріали прес – конференції.
Прошу пробачити виступаючих за хвилювання. 

Це зрозуміло. Адже жити приходиться без світла, газу, тепла у власній оселі, завдяки  приватним інтересам «надавачів» послуг.


Опубликовано: 6 дек. 2016 г.
Споживач та постачальник послуг 

"відсутність договору з постачальником послуги не забороняє людині користуватись електрикою та газом, бо ці енергетичні ресурси є її власністю. 
Свідомий власник ресурсу ставить питання: на якій підставі я маю сплачувати комусь за користування своєю власністю?" https://gromada-ks.blogspot.com/2016/...

"скасувати законодавчі, розпорядчі акти, постанови тощо, спрямовані на усунення власника - народу України - від безпосереднього розпорядження своєю власністю – національним багатством, засобами виробництва, різноманітними ресурсами тощо, як такі, що порушують права людини відокремлено і народу України в цілому."

"припинити діяльність приватних кампаній, товариств, організацій, що отримують прибуток від користування національним багатством Українського народу та його ресурсами до узгодження з власником – Українським народом – порядку їх діяльності на території України"

Экономика Украины. Тарифы…. Кому и за что мы платим?
"На сохранившейся с советских времён разветвлённой системе добычи, переработки, передачи жизненно необходимых каждому человеку ресурсов – воды, газа, электрической энергии, - буйным цветом расцвели невесть откуда появившиеся акционерные общества." 

Два банана и наелся. Беднее африканцев. Херсон часть 2

Опубликовано: 7 дек. 2016 г.
Пресс-конференция в Херсоне, кому принадлежит природный газ.
---------------
Сергей Кириченко был одним из разработчиков Конституции Украины и голосовал в Верховной Раде за её принятие в 1996 году.

Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ