- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 2 вересня 2016 р.

У Дніпрі з бюджету підтримують фейкові ОСББ (відео)

За відсутності законного, конституційного власника, яким у відповідності до Конституції і статті 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” є зареєстрована у відповідності до чинного законодавства територіальна громада, як юридична особа публічного права, шахраї з нелегітимної Дніпроміськради, вирішили розпорядитися бюджетними грошима на свій власний розсуд заганяючи „баранів” в стійло ОСББ.

Нагадаємо, що згідно статті 60., територіальним громадам (юридичним особам публічного права) сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження.
Отже, власником землі і житлових будинків в межах адміністративно-територіальної одиниці, у відповідності до чинного законодавства, є територіальна громада, яка безпосередньо або через утворені нею представницькі органи місцевого самоврядування розпоряджається своєю власністю.
На сьогоднішній день в Україні не існує жодної легітимної (утвореної Розпорядчим актом Президента України) територіальної громади, юридичної особи публічного права.

Кого і чиї інтереси представляють шахраї з міськради, заганяючи „баранів” в ОСББ за кошти з місцевого бюджету, не важко здогадатись. І йдуть недалекоглядні барани в стійло ОСББ, під оптимістичні гасла обіцянок європеретворень та акомпанемент пиляючої міський бюджет пили, не розуміючи всієї підступності влаштованої для них пастки. А головне, що в цьому випадку безглуздо кричати їм у спини про те, що безкоштовний сир тільки у мишоловці...       

ПроОСББ

Чергова нахабна мишоловка від влади?


Недавно всіх голів ОСББ, на зібранні в міськвиконкомі представник черкаських тепловиків ("Теплокомуненерго") здивував не на жарт, а точніше зтурбував.
Ось в чому справа.
Наші тепловики переходять в фазу обережного наступу на ОСББ. Першою ластівкою стала інформація, що до наступного сезону ми всі повинні підписати договір між Потачальником та Отримувачем, (ОСББ повинно виступити в ролі Отримувача).
Прочитавши цей договір я так і не зрозумів, що з цього корисного отримає ОСББ, але точно переконався що всі свої проблеми "тепловики" збираються повісити на нас.
Тепловики неоднозначно сказали, що хто не підпише цей договір до наступного опалювального сезону, тепла не отримає.
І ось виникає логічне питання: ЩО РОБИТИ?
Хтось каже що це "пушка" і пропонує нічого не робити. Я все таки вважаю що треба це питання, раз воно було піднято, пропрацювати і визначити свою позицію стосовно того як ми, голови ОСББ бачимо співпрацю з постачальниками тепла.
Договір ось тут:
http://dfiles.ru/files/i2h9ct6qa

Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ