- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

пʼятницю, 3 лютого 2017 р.

В Дніпрі закріпачують людей через фейкові ОСББ

Дане звернення надійшло на електронну адресу редакції «Січеслав інфо» (svf2011@ukr.net) та буде перенаправлено до вказаного адресату:

   Шановний пане Сергiй! Звертаємось до Вас з проханням допомогти зв'язатися з журналiстом Вiталiєм Гайдукевичем. Ми хочемо попрохати його допомогти у проведеннi журналiстського розслiдування полiтичної корупцiї i злочинних дiй организованої групою осiб при створеннi ОСББ "Перемога-130".

   Ми маємо інформацію, що полiтичний дiяч прикриває всi махiнацiї так званих "лiдерiв ОСББ", що цей дiяч пообiцяв нiким не обранному очiьнику фейкового ОСББ Iльницькому  "зробити Iьницькому полiтичну карьєру, якщо той зможе "вiджати для нього домiк".
   Всi нашi звернення до центральних органiв влади пересилаються у Днiпро де безслiдно зникають, нiяких дiй на захист закону i справедлiвостi не проводиться. За 5 днiв цього тижня нами було направлено 8 (вiсiм) звернень до рiзних органiв влади. А загалом за час нашої боротьби майже 60 (шiстдесят).
   Ми нагально потребуємо допомоги "пьятої влади", тобто журналістів. Сподiваємося, що журналiстське розслiдування допоможе нам в цiй резонанснiй справi, а також маєм дивом вiдкриту карну справу по статтi 358 "За пiдробку документiв" проти фейкових очiльникiв фейкового ОСББ. Бiльш того, ми підозрюємо, хто цей полiтик, це страшна людина. Без "пьятої влади ", без оприлюднення цих страшних фактiв ми нічого не можемо зробити. У Днiпрi знищується все, - всi нашi звернення. Допоможить зв'язатися з паном Вiталiєм, якого ми глибоко поважаємо за чеснiсть i патриотизм. Завжди чекаємо його появи на 5 каналi. Може Ви ще порадите когось iз журналистiв.
З повагою до Вас вiд iменi групи активiстiв захисту будинку Бiлоненко Iрина Володимирiвна.

Звернення передає зi своєго компьютера моя знайома, бо я майже слiпа, хвора, немолода жiнка i не маю інтернету.

Матеріал по темі:

ПРИЙМАЛЬНЯ АНДРIЯ ДЕНИСЕНКА. ШУКАЛИ ДОПОМОГИ - ОТРИМАЛИ ЗНУЩАННЯ. АБО "ЩО ВИ ХОЧЕТЕ ВIД НАРОДНОГО ДЕПУТАТА?"

Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ