- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

середу, 21 вересня 2016 р.

Фальсифікація загальних зборів співвласників. Досвід Дніпра

Ми вже переконались, що реформування ЖКГ відбувається з порушенням законодавства, як з боку влади, так і за участі пересічних шахраїв, що скористалися нагодою і невіглаством громади. 
Нажаль наш будинок не став виключенням і зараз маємо спостерігати приклад підступної фальсифікації загальних зборів, що пройшли 12.07.2016 р.

Для тих хто на зборах не був повідомляю, що збори були організовані керівництвом ООО «Правобережне ЖЕП» у особі директора Дегтяренка М. Є. 
Вони підготували документи і вписали в них членів т. зв. «ініціативної групи» - Пащенка, Зінкєвіч і Куліченко (всім особам біля 70 років і на момент проведення зборів, ніхто з них не читав ні Закону № 417, ні договору для якого вони начебто ініціювали збори).
Мета зборів для керівництва управляючої компанії ООО «Правобережне ЖЕП» зрозуміла – до проведення офіційного конкурсу, обрати лояльну уповноважену особу, яка від імені співвласників підпише з ними договір на обслуговування і не буде задавати зайвих питань.
Мета зборів для «ініціативної групи» - шахрайство на користь приватної структури.
Підтвердження цьому я знайшов у документі, який чомусь шахраї сором’язливо оприлюднили виключно у 9-му під’їзді, фото якого я додаю до тексту у коментаріях.
Всі присутні на зборах пам’ятають, що збори розпочалися з того, що: 
- Пащенко зачитав з папірця, що слово передається Дегтяренку;
- Дегтяренко розповів, що є директором гарного підприємства, з клоном якого (де він теж директор) треба негайно заключити договір, обравши уповноважену особу;
- Потім виступив я і говорив, що не раціонально переходити в управління приватної структури, не з’ясувавши стан будинку і інженерних комунікацій, та дуже велика ймовірність того, що у найближчі роки нам доведеться проводити капітальні ремонти за кошти співвласників. А по друге, якщо колись і доведеться підписувати подібний договір – то повинні робити люди здатні свідомо і самостійно працювати з документами і які не скомпрометували себе брехнею про «дамавой камітєт». 
- Далі були недоречні розмови про проект договору, але по суті збори завершилися на тому, що треба ініціювати обстеження інженерних комунікацій і у випадку їх занедбаності, займатись капітальним ремонтом ДО переходу в обслуговування управляючими компаніями.
Все! Обговорення кандидатур уповноважених осіб – НЕ було, голосування – НЕ проводили.
Тепер саме цікаве!!!
Як бачите в протоколі, нас повідомляють, що якісь три самозванці з НЕІСНУЮЧОГО Будинкового комітету, виявляється на тих зборах обрали «уполномоченных подъездов», а також вирішили «обратиться к Дегтяренку заменить трубы и доработать договор».
Що це? Звичайна дурість, чи навмисна фальсифікація?
Навіщо було збирати десятки людей, морочити їм голову, щоб потім ігнорувати їх присутність, а у протоколі оприлюднити рішення трьох брехунів, що вже сьомий рік дурять людей, що вони є членами Будинкового комітету?
Навіщо знову звертатися до Дегтяренка, який нам вже чого тільки не обіцяв, а в результаті навіть видати «дефектний акт» про стан комунікацій – НЕ спромігся.
Невже "члєни дамавова камітєта" не розуміють, що долю капітальних ремонтів вирішують інші люди і на інших посадах.
Адже навіть у своїх брехливих листівках, які вони рознесли по будинку (копію додам нижче у коментарях) вони самі пишуть, що питання труб у підвалі "члєни правлєнія рєшают", ще з весни 2015р...
Отакий от конфуз - члени НЕіснуючого Будинкового комітету "рєшают вапрос" з людиною, яка ніякого відношення до справи не має).
І роками вихваляють один одного)).
пс
Для тих кому лінь читати багато слів, коротенький підсумок:
- Результати загальних зборів, що пройшли 12,07,2016р. – НЕЛЕГІТИМНІ, бо мають безліч порушень Закону України № 417;
- Будь-яка особа, що називає себе «уповноваженою особою», або «членом Будинкового комітету» нашого будинку – або дурень, або брехун;
- Будь-яка особа, що підпише договір з приватною управляючою компанією, як уповноважена особа, за рішенням загальних зборів від 12,07,2016р – шахрай.
ппс
Цікаво, керівники приватних обслуговуючих компаній, дійсно вірять, що хтось буде сплачувати їх послуги, без оформлених згідно законодавства документів?
Чи вони сподіваються у судах демонструвати фальсифіковані протоколи загальних зборів, підроблені шахраями??


Віталій Суворов


Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ