- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

суботу, 21 січня 2017 р.

Максим Голосний: КОНСТИТУЦІЯ - ЦЕ ЄДИНИЙ ГАРАНТ ДОБРОБУТУ І СТАБІЛЬНОСТІ ДЛЯ НЕБАЙДУЖИХ УКРАЇНЦІВ

Я не відкривав Америку, я просто поважаю Конституцію України (наша зброя, це всебічне поширення того прецеденту який вже створено в Єлизаветівці).

Коротко про головне:
Є певний позитивний відгук від того інформаційного приводу який ми створили спільно з небайдужими представниками ЗМІ ( дякую окремо). Так сталося, що цей досвід цікавить людей з усіх куточків України і це не може не надихати. Люди втомилися слухати пусті обіцянки та порожні балачки з екранів контрольованих телеканалів.
Хочеш змінити світ - почни з себе!
Я нічого нікому не обіцяв і не обіцяю, у мене навіть не було передвиборної програми (це мій перший соціальний експеримент над самим собою). Я просто робив і роблю свою справу на користь суспільству. Люди це відчувають і дарують як наслідок свою довіру, я не маю права в чергове подарувати людям зневіру, бути черговим "псевдо патріотом" разговорного жанру. Справами і тільки справами слід доводити свою любов до України.
Так, друковані ЗМІ Дніпропетровської області в переважній більшості продовжують зберігати режим повної інформаційної тиші, але є ще й сміливі які насмілюються писати правду (нажаль таких одиниці). Люди самостійно поширюють інформацію про прецедент в Єлизаветівці та бурхливо його обговорюють. Тому в нас ще залишається неабиякий шанс на перемогу. Я не здаюся і ладний іти до кінця, навіть якщо мені прийдеться накласти за це головою.
P.S.
Слід зрозуміти найголовніше - якщо ми дійсно не хочемо щоб жебракували наші діти та онуки, наш з вами найголовніший обов*язак, як найшвидше розпочати власну боротьбу за відновлення своїх конституційних прав в нашій країні. Не можна залишатися безправною біомасою яка не зрозуміло для чого, чи для кого тупо ходить або не ходить на вибори. КОНСТИТУЦІЯ - ЦЕ НАЙГОЛОВНІША ЗБРОЯ СМІЛИВИХ ЛЮДЕЙ ЯКІ РІШУЧЕ ПРАГНУТЬ ПОЗИТИВНИХ ЗМІН.
Фейсбук, Maxim Golosnoy

Матеріали по темі:

СіЧЕСЛАВ iНФО : Коли громада «проти» монополістів-шахраїв і «кіндер сюрпризів»

СіЧЕСЛАВ iНФО : Суддя Мартинюк боїться ухвалити законне рішення на користь територіальної громади?

Конституція в дії: на Дніпропетровщині сільрада 2 роки не платить за газ. Як їм це вдалося?

Газовая война в Елизаветовке: в ход пошли титушки, угрозы, кислота

Титушки, зеленка и ножи: продолжение кипрско-оффшорной газовой войны в Елизаветовке (видео нападения на сельсовет)


Лица ТВ: про природный газ, оффшоры и Конституцию Украины

Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ