- Територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно, доходи місцевих бюджетів, інші кошти, землю, природні ресурси, підприємства, установи та організації, в тому числі банки, страхові товариства, а також пенсійні фонди, частку в майні підприємств, житловий фонд, нежитлові приміщення, заклади культури, освіти, спорту, охорони здоров'я, науки, соціального обслуговування та інше майно і майнові права, рухомі та нерухомі об'єкти, визначені відповідно до закону як об'єкти права комунальної власності, а також кошти, отримані від їх відчуження. Спадщина, визнана судом відумерлою, переходить у власність територіальної громади за місцем відкриття спадщини. Стаття 60. Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” -

неділю, 8 травня 2016 р.

Знову про ОСББ листівка для сусідів

Стаття сформована для тих,  хто не користається соціальними мережами і бажає все ж таки свідомо підійти до справи передачі будинку на нові форми господарювання та обслуговування. Звісно, що ми аналітично  усвідомили негатив від стихійно –  хаотичної передачі безгосподарних будинків, що не мають технічної документації  в руки тих, хто хоче їх нагріти на проблемах  кинутих громадян. Тому і носять наші публікації  характер Конституційного замовлення, щоб примусити всіх найманих чиновників одуматись і повернути свідомість і дії в стратегію розумних правових реформ.

        Хто є нашими вчителями? Ті що намагаються  приховати свої темні справи через організацію публічних заходів під час яких зацементувати в свідомості глядачів уявлення про безвихідність і безпорадність українського суспільства в даній проблематиці.
         Мушу познайомити вас всіх, читачів з різних куточків України з нашими місцевими фахівцями ЖКГ.  На передову ЖК фронту виходять  суспільні діячі моєї рідної територіальної громади Дніпровського району м Києва,  що як виявляється були причетні до саботажу самоорганізації населення  всі ці роки. На жаль вони, не усвідомивши всього трагізму відсутності громадських ОСНІв  привертають увагу до тих речей, що не мають для громади таких трагічних наслідків,  адже ми, зорганізувавшись в будинках доцільність переглянемо, все обміркуємо і виробимо ту стратегію, яка відповідає не лише європейським стандартам, а і нашій волелюбній генетиці українця  помноженій на якість життя і повазі до людини та її гідності.
         А поки гартуємось доводами «вчителів – каталізаторів самоорганізації», які міцно тримають оборону зогнилої корупційної системи ( завантажується)
        У відповідь на безнадійні висновки пропагандистів  пропонуємо в своїх будинках поклеїти листівки, які були складені   українцями  зі сходу. 
Можливо і вони стануть поштовхом для пошуку правильних  рішень і дещо знімуть тиск  облоги  безальтернативних агітаторів за ОСББ.
   Далі пропонуємо вам відео матеріали для попередження чергового кидка.
Пропонуйте свої варіанти рішення проблеми.  Це наш з вами час.

Немає коментарів:

Дописати коментар

- КОНСТИТУЦІЯ УКРАЇНИ - Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Стаття 13. Земля, її надра, атмосферне повітря, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони є об'єктами права власності Українського народу. -
- Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України. Стаття 19. Конституції України -

НАЙЦІКАВІШЕ В БЛОЗІ