Сторінки

четвер, 7 листопада 2019 р.

Де рахунки держави і територіальних громад?

бюджети місцевого самоврядування - бюджети територіальних громад сіл, їх об'єднань, селищ, міст (у тому числі районів у містах), бюджети об’єднаних територіальних громад
пункт 2 частини першої статті 2 Бюджетного кодексу України

   Гроші є на все. На безоплатну медицину, на якісні дороги, на боєздатну армію, на пенсії, на соціальне забезпечення, на освіту, культуру і спорт, на всі інші потреби.
   Тільки одна проблемка. Не існує рахунків, на які б кошти мали поступати. Не існує рахунків держави і територіальних громад. Це означає, що до цього часу в нас ні разу ще не були сформовані ні бюджет держави, ні місцеві бюджети тергромад.

   А як можуть з'явитися такі рахунки, якщо держава і тергромади не є юрособами і не мають своїх печаток.
Натомість, є бездонна прірва бюджетів органів, бюджетів влади рад. І там сила-силенна органів-юросіб та купа печаток, одним словом лабіринти влади рад, які колись закінчувались на топ-комуністах, а тепер закінчуються на новітніх комуністах, тобто на олігархах . І це все стандарти матушки-рассєі.
   Тому, не має значення де це буде, на папері чи на смартфоні.
   От коли ми побачимо в смартфоні свої публічні рахунки, держави, тергромад і кожного громадянина, тоді самі побачите...скільки нас тримали за дурнів. Чи ми все-таки дурні?
Фейсбук, Markiyan Gudz

2 коментарі:

  1. Отже,самі зауважуєте, про прозорі рахунки в смартфоні, про територіальні громади-юр. Особи публічного права, а це називається- легалізувати первинний суб'єкт господарювання українського народу, від чийого імені має керувати Верховна Рада, як записано в Конституції України. Верховна Рада України-від імені Українського народу! А де український народ в Україні? Тільки громадяни, фізичні особи- мігранти, через те не працює Конституція, бо немає Українського народу! Не легалізований на своїх територіях!

    ВідповістиВидалити
  2. У діючій Конституції відсутньо визначення українського народу.

    ВідповістиВидалити